کلام اسلامی: نبوت و امامت (بر اساس کتاب تجرید الاعتقاد) - دکتر امیر شیرزاد

جرید الاعتقاد اثرگران‌سنگ خواجه نصیرالدین طوسی از مهم‌ترین منابع اصلیِ درس کلام است. تلاش وافر نگارنده، که خود سال‌های متمادی تدریس این درس را بر عهده دارد، بر آن بوده که شرح و تحریری نو از تجریدالاعتقاد را به زبان فارسی روان و با رعایت کلیه ملاک‌های آموزشی فراهم آورد.

این کتاب، مشتمل بر مباحث نبوت عامه، نبوت خاصه و امامت، و نیز مشتمل بر برخی مباحث جدید کلامی است که امروزه مطرح است: تحلیل وحی و نبوت «مسئله خاتمیت»، «مهدویت» و.... از این جمله‌اند. این اثر از یک سو با جامعیت مباحث، و از سوی دیگر با رعایت بیش از ده ملاک آموزشی، مناسب برای دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی، طلاب حوزه‌ها، و سایر علاقه‌مندان است.

نشربوستان کتاب «کلام اسلامی، نبوت و امامت» را برای نخستین بار چاپ کرده است.

عنوان کتاب: کلام اسلامی: نبوت و امامت (بر اساس کتاب تجرید الاعتقاد)

ناشر: موسسه بوستان کتاب

پدیدآورنده: امیر شیرزاد

موضوع: کلام شیعه امامیه - قرن 7 ق, نصیرالدین‌طوسی، محمدبن‌محمد، 672 - 597 ق. تجریدالکلام‌ فی‌ تحریرالعقایدالاسلام - نقد و تفسیر