چهارمین مجمع اسلامی- مسیحی با حضور دکتر رسولی پور به عنوان دبیر علمی همایش

چهارمین گفتگوهای علمی بین الاديانی در آبان سال جاری درهتل استقلال تهران تشکیل شد. این چهارمین نشست مجمع مسلمان-مسیحی بود. نشست نخست در سال 2010 در واشنگتن، نشست دوم در بیروت (2012) و نشست سوم در ایتالیا (2014) برگزارشده بود.

در این همایش مهمان هایی از واتيکان، ایتالیا، آمریکا، انگلیس، فرانسه، هنگ کنگ، نيجريه، عراق، لبنان و ... حضورداشتند. افتتاحیه این همایش در ساختمان حسینیه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد. موضوع این نشست، چالشی ترین بحث گفتگوهای بین اديانی در سالهای اخیر بود به این ترتیب که "جان انسان" مهمتر است یا "عقیده‌ی او"!

دکتر رسول رسولی پور رئیس دانشکده علوم انسانی- اجتماعی دانشگاه خوارزمی، دبیر علمی این همایش بودند.

ایشان در مقاله ای که با عنوان Prioritizing Human Soul over Ideology  "تقدم جان انسان بر عقیده او" ارائه دادند، براساس آیه فلعلّک باخع نفسک ان لا يکونوا مومنين ...توضیح دادند که پیامبراکرم صلی الله علیه و آله وجود خود را به تعب می انداختند و خود را می کشتند تا مردم ایمان بیاورند؛ اما سلفی های جهادی (مثل داعش) آدم ها را می کشند اگر آنها به دین محمد (ص) ایمان نیاورند!! آنها نه تنها مسیحیان و یهودی ها و شیعه را کافر و مهدور الدّم می دانند، بلکه ریختن خون هر سنّی را هم که سلفی نباشد، مباح می دانند !درحالیکه این جان انسان ها است که ماهیتی الهی دارد و عقاید، انسانی است.

متن مقاله جناب آقای دکتر رسولی‌پور را می توانید ازاینجا دانلود نمایید.