پنجمین گردهمایی سالانه کانون گفت‌وگوی موسسات امام موسی صدر با حضور دکتر رسولی پور برگزار شد.

این گردهمایی با موضوع «گفت و گو و دیگری» و با سخنرانی فاطمه صدرعاملی، مسئول کانون گفت‌وگو کار خود را آغاز کرد.

فاطمه صدرعاملی در سخنرانی خود ضمن اشاره به فلسفه شکل گیری کانون گفت‌وگو نکاتی را درباره اهمیت مقوله گفت‌وگو و ضررهای نبود آن در جامعه بیان کرد. او در بخشی از سخنان خود گفت: «متاسفانه نارسایی‌هایی در جامعه ما وجود دارد که باید از آنها یاد گرفت. گفت‌وگو گرچه بدیهی و ساده به نظر می‌رسد، اما با پیچیده شدن روابط اجتماعی موانعی بر سر راه آن وجود دارد. گفت‌وگو یک مهارت فراموش شده است و قواعد و اصولی دارد.»

برنامه اصلی این همایش میزگردی با عنوان «گفت‌وگو و دیگری» بود که با سخنرانی دکتر رسول رسولی پور، عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، محمدمهدی مجاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و اسدالله مرادی، عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان و دبیری مهدی فیروزان تشکیل شد.

پس از پایان میزگرد، تعدادی از شرکت کنندگان در کارگاه‌های گفت‌وگو و راهنمایان این کارگاه تجربه استفاده از گفت و گو در زندگی روزمره خودشان را با حضار به اشتراک گذاشتند.

همچنین یک تجربه کارگاهی تمرین گفت‌وگو با راهنمایی پروین داعی‌پور بین حاضران شرکت کننده در سالن همایش برگزار شد که از قسمت های متفاوت این همایش بود. در ادامه همایش نیز گواهینامه پایان دوره تربیت راهنمای گفت و گو به شرکت کنندگان سال 1395 این کارگاه اعطا شد.

برای دانلود فایل صوتی سخنرانی جناب آقای دکتر رسولی پور اینجا را کلیک کنید.

برای مشاهده خبر و خلاصه سخنرانی جناب آقای دکتر رسولی پور اینجا را کلیک کنید.