نشست "سکولاریته‌های چندگانه: دین و مدرنیته در عصر جهانی شدن"

گروه جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران و انجمن علمی جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی نشست «سکولاریته‌های چندگانه: دین و مدرنیته در عصر جهانی شدن» را با سخنرانی پروفسور مونیکا والراب، استاد دانشگاه لایپزیک آلمان روز سه شنبه 12 دی 1396 در دانشگاه خوارزمی برگزار کردند. در این نشست پس از  خوش آمدگویی و معرفی پرفسور ولراب توسط دکتر سراج زاده، مدیر گروه جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی و رئیس انجمن جامعه شناسی ایران، خانم ولراب سخنرانی خود را ارائه کرد که به طور همزمان توسط خانم چاووشی دانشجوی دانشگاه لایپزیک، به فارسی برگردانده می شد. در پایان به مدت نیم ساعت پرسش و پاسخ صورت گرفت.

گفتنی است که پروفسور مونیکا والراب در سفر خود در ایران در نشست مطالعات دین و اسلام شناسی در قم (یکشنبه 10 دی) و در چهارمین همایش پژوهش اجتماعی و فرهنگی در جامعه ایران (چهارشنبه 6 دی ماه 1396) هم شرکت کرد و به ایراد سخنرانی پرداخت.