نشست سالانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور هیئت رئیسه دانشگاه

به مناسبت هفته پژوهش، نشست سالانه دانشکده ادبیات وعلوم انسانی در 24 آذرماه با حضور جناب آقای دکترسبحان اللهی ریاست دانشگاه وبرخی اعضاء هیئت رئیسه از جمله آقایان دکتر کیوانی، دکتر حسینی و دکترکریمی و اعضای هیئت علمی دانشکده در خانه اندیشمندان علوم انسانی تشکیل شد.

دراین نشست پس از خوشامدگویی توسط آقای دکتر رسولی پور؛ آقای دکتر شکراللهی برخی نکات لازم الاجراء در حوزه آموزش را یادآور شدند، پس از آن آقای دکترنوذری درباره ی فعالیت های کارآفرینی دانشگاه توضیحاتی ارائه نمودند. سپس خانم دکتر جواهری گزارشی از وضعیت  پژوهشی دانشکده ارائه کردند و ضمن اطلاع رسانی درباره دومین همایش ضرورت گفتگو درعلوم انسانی، اعلام کردند که دانشکده آمادگی دارد یک دوره فشرده تقویت مهارت های زبان انگلیسی را برای اعضاء هیئت علمی خود دایر نماید.

درادامه آقای دکترسبحان اللهی حضار را درجریان دستاوردهای دانشگاه وبرنامه های آتی آن قراردادند. شرکت کنندگان در جلسه نیز پیشنهادها و پرسش های خود را با ایشان درمیان گذاشتند.

سپس آقای مهندس مهدی خداپرست معاون پژوهشی پلیس فتا، درباره ی تحولات آتی در فضای مجازی نکات مهم وجالب توجهی را مطرح کردند.

در پایان پژوهشگران برتر و استادان بازنشسته هر گروه که اسامی شان به ترتیب زیر است و افرادی که درسال جاری بازنشسته شده اند، مورد تقدیر قرار گرفتند.

پژوهشگران برتر:

- گروه زبان و ادبیات فارسی، آقای دکتر عسگرعسگری حسنکلو