برگزاری گفتگوی بین ادیانی درباره‌ی "کرامت انسان" در دانشگاه نوتردام توسط دکتر رسولی پور

در تاریخ ۱۱ سپتامبر، دکتر رسولی‌پور رئیس دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی، گفتگوی بین ادیانی درباره‌ی "کرامت انسانرا با حضور ۱۲ تن از استادان دانشگاه‌های نوتردام، گوشن، گرند والی استیت، و ... در دانشگاه نوتردام برگزار کرد.

یکی از موارد بحث در این نشست، کشتار و آزار مسلمانان مظلوم میانمار بود و تمام شرکت‌کنندگان، عملکرد خانم آنگ سان سو کی را محکوم و آن را نقض آشکارِ احترام به کرامت انسان‌ها، آن هم از سوی بوداییان که خود را صلح‌طلب می‌خوانند، دانستند.

از اساتید مطرح شرکت کننده در این نشست می توان از افراد زیر نام برد:

پروفسور دیوید بنتلی هارت، مسیحی ارتدوکس

پروفسور کلی جیمز کلارک، مسیحی کالوینیست

پروفسور بردلی مالکوفسکی، استاد هندوئیسم

پروفسور گابریل رینولدز، مسیحی کاتولیک

پروفسور جان بتز، مسیحی کاتولیک

پروفسور پل کایم، مسیحی منونایت

پروفسور میشل ناویک، استاد یهودی

امام محمد سراج الدین، امام مرکز اسلامی میشایانا در ایندیانا

و دکتر حسین عبدالساتر مسلمان لبنانی

دکتر رسولی‌پور همچنین به عنوان تنها استاد ایرانی به نشست فیلسوفان مسیحی آمریکا که در شیکاگو برگزار می‌شود، دعوت شده‌است.

همچنین ایشان با مسئولان دانشگاه ای ام یو در ایالت ویرجینیا، که امسال جشن یکصد سالگی دانشگاه خود را برگزارمی‌کنند، و دانشگاه نوتردام در ایالت ایندیانا، که جشن ۱۷۵ سالگی می‌گیرند، دیدار و گفتگو داشتند و از تجارب ارزشمند آنان برای جشن صدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی بهره بردند

آرزوی توفیق روزافزون را برای استاد و ریاست محترم دانشکده ادبیات و علوم انسانی، جناب آقای دکتر رسولی پور داریم.